Alles rund ums Spielen

Crypto Markt Sentiment Ongewijzigd; Cardano sluit zich aan bij Bitcoin in de Positieve Zone

admin, · Kategorien: Bitcoin

Voor de tweede week op rij bewoog de crypto-markt sentimentscore (sentscore) zich nauwelijks in de loop van de afgelopen zeven dagen. Het bewoog nog minder dan vorige week. Toen zagen we de gecombineerde bewegende 7-daagse gemiddelde sentscore voor de top 10 munten dalen van 4,97 naar 4,92, maar deze keer ging het omhoog van 4,92 naar 4,94/10, niet eens het bereiken van die sentscore van twee weken geleden, volgens crypto markt sentiment analyse tool Omenics.

Zelfs als de score een klein beetje hoger is, zijn er deze week weer minder munten groen. Vergeleken met de vijf van de afgelopen week, hebben slechts drie nu een stijging van hun sentscores gezien in de afgelopen zeven dagen. Terwijl er nog steeds maar twee munten in het 5-5.9 bereik zijn, is EOS uit de negatieve zone, wat betekent dat er deze keer geen munten zijn. Maar de grootste verandering die opvalt is in de positieve zone: Bitcoin Trader (BTC) hield zijn positie daar ondanks de daling van de score, maar het is nu samengevoegd met cardano (ADA) als een van de drie stijgende munten. Bovendien heeft ADA zich een weg naar boven gebaand, nu op de 7e plaats, voor binance coin (BNB), EOS, en tezos (XTZ).

De 24-uurs situatie ziet er echter optimistischer uit. De gecombineerde gemiddelde sentscore voor de top 10 munten is gestegen van 4,51 naar 5,17. Vijf munten hebben een stijging van hun scores gehad, en drie munten zijn terug in de positieve zone: bitcoin, cardano, en ethereum (ETH). Ook alle munten die afgelopen maandag in de negatieve zone lagen, liggen nu in de neutrale zone.

De winnaars van deze week zijn de drie munten die de afgelopen zeven dagen hun sentscores hebben zien stijgen: ADA, tether (USDT), en de verliezer van vorige week EOS, respectievelijk. Cardano heeft veel hoge scores en geen enkele in de negatieve zone, wat een zelden geziene situatie is: 7,3 op technisch gebied, 6,9 op het gebied van nieuws, 6 op het gebied van buzz, 5,8 op het gebied van fundamentals en 4,8 op sociaal gebied. Tether heeft ook een hoge score in het nieuws met 7,1, gevolgd door 5,4 in buzz en techniek, en 4,8 in het sociale, hoewel het ook de negatieve 3,5 in fundamentals heeft. De hoogste score van EOS is 6,2 in het nieuws, terwijl het 4,3 en 4,2 heeft in de sociale en buzz, en 2,9 en 2,7 in de fundamentele en technische aspecten.

De munten die het meest zijn gevallen zijn respectievelijk ETH, XRP en de winnaar van vorige week BTC. ETH heeft 6,7 in het nieuws, 6,2 in de grondbeginselen, 5,2 in de sociale en 4,6 in de technische aspecten en 4 in de buzz. Het sterkste aspect van XRP is nieuws (5,8), gevolgd door fundamentals (4,8) en social (4,3), terwijl de zwakste aspecten buzz (2,8) en technicals (2,5) zijn. Bitcoin heeft beide uitersten: de positieve 9,8/10 in fudnamentals en 6 in news, gevolgd door de neutrale 5,4 in social, evenals de negatieve 3,9 in technicals en 3,1 in buzz.

Ondertussen is de week voor de 29 munten die buiten de top 10 lijst vallen, in vergelijking met vorige week, in een slecht daglicht komen te staan. De meeste munten staan nu in het rood, twee munten zijn gedaald naar de negatieve zone, en slechts twee liggen in de positieve zone: vechain (VET) en tron (TRX).