Alles rund ums Spielen

Altcoins og DeFi-salg etter Bitcoins korrigering på 17,6% under $ 50 000

admin, · Kategorien: Bitcoin

DeFi-tokens og altcoins bar tyngden av dagens blodbad, da Bitcoin-prisen falt under $ 48.000.

I de tidlige morgentidene falt Bitcoin (BTC) -prisen brått med 17,65%, noe som utløste en stor nedgang i hele markedet.

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView viser at Bitcoin Code gikk ned fra $ 58 274 på februar februar. 21 til det laveste av $ 47622 i løpet av de tidlige timene mandag før kjøpere kom tilbake for å løfte BTC til sin nåværende verdi på $ 53350.

Til tross for dagens likvidasjonshendelse på 1,6 milliarder dollar, forblir Bitcoin-okser optimistiske om fremtiden for den øverste kryptovalutaen, med nøkkelindikatorer som tyder på at de som kjøper dagens dip, sannsynligvis kommer på topp.

I følge ExoAlpha Chief Investment Officer David Lifchitz, så nylige diagrammer for Bitcoin overkjøpt, og signaliserte at en „15% korreksjon kan skje“ som en del av en normal markedssyklus før BTC prøver å bryte ut til nye høyder.

Bitcoin gikk fra $ 10.000 i oktober 2020 til nesten $ 60.000 på bare fire måneder, noe som indikerer for Lifchitz at en „pause / mild korreksjon definitivt er i kortene.“

Lifchitz sa:

$ 50 000 ser ut som det første stoppet for en mild tilbaketrekning, men en andre etappe ned kan ta det ned til $ 40 000, mens $ 30 000-sonen ser ut som den ultimate bunnen hvis ting skulle bli stygt på kort sikt. ”

Nyere pengetrykk fra sentralbanker gjør det mindre sannsynlig at BTC vil falle så lite som $ 30 000, ifølge Lifchitz, ettersom Bitcoin i økende grad blir sett på som en sikring mot valutadevaluering av investorer over hele verden.

Lifchitz påpekte også de siste trekkene i tradisjonelle eiendeler som USA 10-årig egenkapitalrente kan „utløse en tilbakebetaling i Bitcoin som et generelt trekkpliktig trekk over aktivaklasser“, men bare „tiden vil vise“ hvordan det hele spiller ut.

Stigende renter legger press på aksjer

Tradisjonelle markeder ble blandet februar. 22 da nylige økninger i statsobligasjonsrentene førte til forventninger om høyere inflasjon og satte ekstra press på aksjer.

Dow var i stand til å overvinne tidlig press for å stenge dagen opp med 0,09% mens S&P 500 og NASDAQ handlet i rødt hele dagen og lukket henholdsvis 0,77% og 2,46%.

Råvarer viste seg å være lyspunktet i markedene mandag, med råoljeprisen som økte med 4,14% til en handel på 61,69 dollar. Gullprisen økte med 1,68% og lukker dagen på $ 1807.

Staking kunngjøringer og protokolloppgraderinger sender utvalgte tokens høyere

Til tross for den markedsnedgangen for kryptosamfunnet, så flere poletter at prisene økte på mandag, da positiv utvikling bidro til å heve dem over den negative følelsen.

Breakout-stjernen de siste 24 timene har vært Crypto.com Coin (CRO), hvis pris eksploderte med mer enn 63% for å etablere en ny heltidshøyde på $ 0,2748 i de tidlige åpningstidene.

Andre bemerkelsesverdige forestillinger inkluderer NEM (XEM), som er opp 16,05%, og Solana (SOL), som har økt med 20,54%.

Den samlede markedsverdi for kryptovaluta ligger nå på $ 1.63 billioner, og Bitcoins dominansrate er 61,2%.