9 kymmenestä Bitcoin-sijoittelijasta on huolissaan varojensa kohtalosta

0 Comments

Kremaation instituutin uusi tutkimus ehdottaa, että 90% Bitcoin Profit sijoittajista on huolissaan salausvaluuttavarojensa tulevaisuudesta, jos he kuolevat.

Suurimmalla osalla sijoittajia ei ole suunnitelmaa

Tutkimuksen mukaan vain neljäsosa Bitcoin-sijoittajista on luonut dokumentoidun suunnitelman siitä, mitä heidän salausvaluuttavaroille tapahtuu, jos he kuolevat. Useimmat nuoremmat sijoittajat ovat syyllisiä eivätkä ole ajatelleet mitään oman elämänsä jälkeen. Sijoittajilla, jotka ovat 18–40-vuotiaita, on erityisen todennäköisesti, että heillä ei ole suunnitelmaa vanhempiin sukupolviin verrattuna.

9 kymmenestä Bitcoin-sijoittelijasta on huolissaan varojensa kohtalosta

Vain noin 65% vuosituhansien kyselyyn vastanneista ja 41% sukupolvesta Z väitti olevansa tietyn tyyppisiä suunnitelmia, jotka voisivat pitää salaustekniikkansa turvassa ja jakaa sen rakkailleen, kun heitä ei enää ole. Noin 94% vauvaboomeista ja 86% sukupolvesta X väitti tehneensä suunnitelman siitä, kuinka heidän salausvarojensa peritään.

Onko syy tyydytykseen?

Tutkimus ehdottaa,

„Vaikka tyytyväisyys on suuri tekijä, salauskiinteistöpalveluiden puuttuminen ja hallituksen säädökset ovat tärkeitä syitä yleiseen suunnittelun epäjärjestykseen.“

Kremaation instituutti ehdottaa, että on ollut useita esimerkkejä ihmisistä, jotka kuolivat jättämättä perintömekanismia perheenjäsenilleen. Koska vain käyttäjällä on pääsy avaimiinsa, jotka voisivat avata salaus lompakon, nämä varat voivat kadota lopullisesti, jos kukaan toinen henkilö ei pääse avaimiin. Tämän tekeminen voisi kuitenkin avata myös varkauksien ja petosten mahdollisuuksia. Se ehdottaa, että kuolleen perheen on osallistuttava „kaksoishautajaisiin“, joissa he surravat perheenjäsentensä menetyksiä ja palauttamatonta omaisuutta.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sijoittajat rakastavat Bitcoinia, on sen yksityisyysvaihtoehto. Se pelastaa sinut sääntelyviranomaisten silmältä ja antaa sinulle läpäisemättömän yksityisyyden. Siitä on kuitenkin tullut myös suuri heikkous valuuttasijoittajille, koska asianmukaisen perintosuunnitelman laatiminen on vaikeaa. Coincover ehdottaa, että sijoittajien kuoleman vuoksi kadonneita on noin 4 miljoonaa Bitcoinia, joiden arvo on yli 37 miljardia dollaria.